2024

Sziasztok!

Örömmel hirdetjük, hogy táborunk a sweet age-ébe lépett! Szeretettel hívunk, hogy ünnepelj velünk a Serketánc családi rendezvényen 2024. június 30-tól július 7-ig! Tizenhatodszorra is együtt lehetünk egy csodás hetet! Június 30-án délutántól érkezés, 7-én hazautazás.

Táborunk fő profilja a hangszer, tánc, ének tanítás és a táncház. Mindezeken túl változatlanul igényes, színes fesztivál jellegű programok is lesznek. Nem beszélve valamennyiünk csodás együtt-létéről, a hangulatról, melyet mindannyiunk közös irányba rendeződő együttes energiája táplál. Ahogy eddig is, ki, mit tud, bele- s hozzátesz, tehet, légyen tanár vagy tanuló, közreműködő vagy táborozó, héderelő – így születik meg, alakul minden évben ezen együttlétünk – táborunk. Örömmel fogadunk ötleteket, felajánlásokat, észrevételeket, kritikákat… fontolóra vesszük, s ha tudjuk beépítjük…

Ne feledd: ez egy családi rendezvény, belépés csak regisztráltaknak!!

Jelentkezés

Az  ambrozsokyadmin@gmail.com  email címre várunk egy levelet, mely tartalmaz:

Önkéntesség

Várunk önkénteseket a tábor ideje alatt (mosogatás, ételkészítés, tábori logisztika), előtte az építésre (pakolás, kerti munkák), vagy akár utána a bontásra (szemétgyűjtés, jurta bontás, asztal és pad pakolás). Ha hozzájárulnál a tábor lebonyolításához önkéntességeddel – akár kedvezmények fejében – azt is jelezd a jelentkezésedben. A munkákat és a részleteket ezután egyeztetjük, ezért kérjük minél hamarabbi jelzésedet (a Jurta Mare padló megújító programja keretében építőtábor júni 10-16).

Idejutás

Címet nem írunk, mert az megtévesztő! Viszont 

Tömegközlekedéssel

Vasúti járat óránként Budapestről (két óránként átszállás nélkül). Az állomástól 3 kilométer a tanya, de a helyi Volán buszjárat igénybevételével 800 m-re csökken a gyaloglás. A Cinege-hegyi elágazás megállótól táblák mutatják az utat hozzánk. Nem járnak túl gyakran buszok, ezért érdemes előre rákeresni a menetrendekre.

Telekocsi

Akár sofőrként, akár utasként szeretnél keresni lehetőséget, a megfelelő helyre írd be a neved, telefonszámod, utazásod időpontját, kiinduló állomásod és a tervezett célállomást, és keressétek egymást telefonon. Sofőrként azt is jelezd, hány utast tudsz hozni! Telekocsi táblázatunk

Autóval

Ne a google maps alapján !!!!!, mert az elvisz a susnyásba, s a végén már lehet, hogy csak traktorral húzhatnak ki. Honlapunk legalján van egy jó térkép az először érkezőknek. A GPS nem jól navigál! (A 37-es főútról a sárospataki körforgalomnál Makkoshottya-Hercegkút felé, az 1-es kilométer tábla után, a két buszmegálló között, a kanyarban jobbra. A földúton (ez a második földút jobb oldalon) táblák is jelzik, 800 múlva ott az Ambrozsoky tanya.)

Tanárok

furulya

hegedű

koboz Tóth Olivér Artúr, Csente Flóra, Molnár Ilus, Korsós Kinga, Molnár Bálint

ének Tankó Eszti (Gyimesfelsőlok), Szarka Meric (Külsőrekecsiny), Manninger Katica

gardony Geröly Tamás

dob Benke Robi, Benke Felix (dob, doromb, cicélés, borcsos leves)

rézfúvós Udvardi Marci

impró műhely Ségercz Feri

tánc Erdei Gabi, Fülöp Attila Zappa

Ambrus Baltazár hegedűvel, Antonovits Bence furulyával, szaxofonnal segíti a kobzosokat, gardonyosokat, dobosokat, táncosokat.

A jó szokás szerint velünk lesz Benke Paulina is Somoskáról. Finom csángós ízeket kapunk tőle az ételekben, s még énekeket, táncokat es.

Koncertek, előadások 

Extra programok

Szeretettel várunk!
Ambrozsoky család, Cifra Csűrhe
Tel.: Nagy-Bozsoky Ildi: +36 20 416 8190